Zondagavond zijn drie mannen van 23, 23 en 24 jaar uit Alkmaar, Heerhugowaard en Noord-Scharwoude aangehouden nadat zij zich hadden misdragen bij een horecagelegenheid aan het strand van Bloemendaal.

Het drietal weigerde het pand te verlaten, dus personeel schakelde de politie werd in. Ook tegen de politie waren de mannen vervelend en gedroegen zich agressief. Toen zijn ze aangehouden. Hierbij verzetten ze zich hevig, ook nadat ze in de politieauto waren gezet. Op het politiebureau werden zij weer rustiger.

Pin It
Bekeken: 2471x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/