Het een na laatste Zomer op het Plein-weekend staat in het teken van prijswinnende dames. Zondagmiddag 2 augustus treden vanaf 14:30 uur singer-songwriters Yori Swart en Stevie Ann op.

Yori Swart (25) won in 2011 de Grote Prijs, de Amsterdamse Popprijs en de Sena Performers Pop NL Award. De oud-Bergense mengt blues, folk en pop in een aparte finger-picking gitaarstijl. In 2012 maakte ze indruk op de grote nationale festivals met een succesvol debuut. Ze speelt zowel solo als met haar band door het land.

Stevie Ann liet al vroeg van zich horen. Met slechts 19 jaar won ze een ‘Zilveren Harp’, bestormde ze de hitlijsten en werd geprezen door Queen-gitarist Brian May die haar “a beautiful, fabulous, young singer" noemde. Volgens Magazine OOR is ze “één van de beste Nederlandse singer-songwriters”.

In 2013 werd Stevie's album ‘California Sounds’ door Trouw begroet met de volle 5 sterren. Drie van de liedjes op dat album zijn terecht gekomen in Amerikaanse tv-series.

Pin It
Bekeken: 3565x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/