Vrijdagochtend kreeg Bergen opnieuw te maken met een autobrand. En opnieuw was het de Dirk Klompweg waar vlammen een auto verteerden. Ruzie en wraak lijken de oorzaak van deze autobrand. In de nacht van dinsdag op woensdag vond een opstootje plaats in eetcafe Montblanc. Even later werd een bewoner van de Dirk klompweg wakker van een geluid en zag zijn auto in de brand staan. De eigenaar was er echter snel genoeg bij om het met een paar emmers water te kunnen blussen.

Dat geluk had de eigenaar van deze auto niet. Tegen de tijd dat de brandweer te hulp schoot stond het voertuig volledig in lichterlaaie. De auto stond geparkeerd op de oprit van een huis, maar de brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning. Van de auto is niets meer over. Ook een tweede auto raakte flink beschadigd, hoewel de eigenaar die nog weg wist te rijden. De omwonenden het met elkaar eens: dit is een wraakactie. Ook de politie neemt de zaak hoog op en is een sporenonderzoek gestart. (beelden: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 4662x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/