Medewerkers van de gemeente Langedijk zijn met man en macht bezig omgewaaide bomen te verwijderen. De zware zomerstorm van afgelopen weekend heeft flink toegeslagen. In de gemeente Langedijk zijn ongeveer dertig bomen omgewaaid. Veelal zijn dit grote beeldbepalende bomen. Daarnaast zijn bij enkele honderden bomen takken uitgewaaid. Ook zijn dertig bomen zwaar beschadigd, waarvan een nog onbekend aantal onherstelbaar. Deze bomen worden later gesnoeid of alsnog verwijderd. De stoepen en wegen zijn inmiddels vrijgemaakt.

Het beleid van de Gemeente Langedijk is het bestaande bomenbestand zoveel mogelijk te handhaven en uit te breiden. Bomen die door de zware storm zijn omgewaaid worden, indien mogelijk, dan ook vervangen.

Pin It
Bekeken: 2868x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/