Door de storm op zaterdagmiddag zijn in Heerhugowaard twintig bomen omgewaaid en talloze takken afgebroken. Op de Krusemanlaan zijn zeven populieren omgewaaid. De gemeente en de brandweer zijn van het weekend en maandag volop bezig geweest met opruimen van omgevallen bomen en losse takken, en het verwijderen van gevaarlijk loshangende takken.

Voor zover bekend zijn er in Heerhugowaard geen persoonlijke ongelukken gebeurd. Ook is geen schade bekend aan auto's of huizen. Het snoeien van de populieren op de Middenweg-Zuid heeft zijn vruchten afgeworpen. Moest daar de weg daar in het verleden worden afgezet bij storm, nu waren daar geen moeilijkheden.

Pin It
Bekeken: 4395x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/