Woensdagmiddag zijn rond kwart voor twee drie auto's op elkaar gebotst op de N242 bij Alkmaar. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het viaduct bij de afrit Oudorp toen een automobilist te laat in de gaten kreeg dat het verkeer vóór hem afremde. Hij klapte daardoor op zijn voorganger die op zijn beurt weer tegen de auto daarvoor botste. 

Eén van de betrokken auto's is tegen de vangrail tot stilstand gekomen waarbij de airbags werden geactiveerd. Omdat er meerdere voertuigen bij het ongeval betrokken waren, rukten drie 3 ambulances uit naar de plaats van het ongeval. Twee slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer tussen Heerhugowaard en de A9 heeft flinke hinder ondervonden van het ongeval en de opruimwerkzaamheden. (beelden: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 4155x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/