Na de ophef over het webcamsex-billboard langs de A4 waarop Bobbi Eden prijkte wordt er door de media dankbaar op voortgeborduurd. RTV NH is op de Alkmaarse editie van het billboard gedoken waarop Kelly van der Veer staat afgebeeld met een regenboogvlag in de hand.

RTV NH stelt dat veel Alkmaarders dit bord ongepast vinden en geeft als voorbeeld een incident waarbij een automobiliste zodanig afgeleid was door het bord dat ze bijna ergens tegenaan botste. Ook zouden veel Alkmaarders van mening zijn dat dit soort uitingen niet langs de weg zouden mogen staan waar ook kleine kinderen ze kunnen zien.

Mark van Wijk van het bedrijf dat de uiting heeft laten plaatsen merkte tegenover het RTV NH op dat er bij dit nieuwe billboard geen sprake is van aansporing tot seksueel handelen. Dit was bij het billboard met Bobbi Eden het voornaamste probleem.

Hij voegde hieraan toe dat ouders hun kinderen “soms maar iets [moeten] uitleggen”. De reclame Code Commissie bekijkt de zaak en doet er over een paar weken uitspraak over. Het gewraakte billboard is dan al verdwenen.

Pin It
Bekeken: 2902x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/