In de nacht van vrijdag op zaterdag vond de politie rond 01.15 uur een hennepkwekerij in een huis aan de Vecht in Heerhugowaard. Dit was naar aanleiding van een melding via 112 dat er  op dit adres iets aan de hand was.

Toen agenten ter plaatse waren zagen ze dat de schuifpui van het huis open stond. In vier slaapkamers op de eerste verdieping vonden ze in totaal 340 hennepplanten en op zolder nog een zak gedroogde hennep. De kwekerij is ontruimd en de elektriciteitsmeter is door Liander in beslag genomen; er was namelijk ook sprake van stroomdiefstal. De politie doet onderzoek naar de bewoner van het pand.

Pin It
Bekeken: 2903x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/