Al enige jaren hebben de buurtbewoners van de Domeynen in Sint Pancras veel overlast van jongeren die lawaai maken, rommel over schuttingen gooien en drugs gebruiken. VVD-raadslid Ben Hoejenbos van Langedijk heeft daarom weer raadsvragen gesteld aan het college.

Hij wil er door middel van een gebiedsverbod voor zorgen dat er ‘s avonds en ‘s nachts niemand bij het speelveldje aan de Domeynen rondhangt. De politie zou dan boetes kunnen uitschrijven wanneer dit verbod wordt overtreden.

Ook wil hij weten welke maatregelen er tot dusver zijn genomen voor de openbare veiligheid. De buurtbewoners lieten eerder het NHD al weten dat de politie wel af en toe komt kijken, maar meestal overdag, wanneer er juist het minste gebeurt. Ook maken de jongeren dat ze wegkomen wanneer er een politieauto nadert, waardoor deze manier van controleren weinig helpt.

Verder vraagt Hoejenbos of en hoe de buurtbewoners zijn betrokken bij de aanpak de overlast veroorzakende jongeren en welke maatregelen het college van plan is te nemen nu duidelijk is dat de huidige aanpak niet werkt. (foto: Bing Maps) 

Pin It
Bekeken: 2955x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/