Zondagochtend is rond kwart over elf een ongeluk gebeurt op de Middenweg, ter hoogte van het Maria Austria Erf. Een automobilist wilde het Maria Austria Erf afrijden maar ag daarbij de scooter op het fietspad over het hoofd. Die kon de auto niet meer ontwijken en kwam ten val.

De bestuurder van de scooter is met onbekende letsel naar het ziekenhuis gebracht. Er werd bij de scooterrijder teveel alcohol in het bloed geconstateerd, reden voor de politie om mee te rijden naar het ziekenhuis. De auto kwam er af met een paar krasjes, de automobilist kwam met de schrik vrij. (foto's: DNP.NU / Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 3350x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/