De gemeente Alkmaar is samen met ondernemers bezig de Noorderkade te verfraaien. Belangen Alkmaarse Samenleving (BAS) juicht de initiatieven toe en hoopt dat het lelijke pand naast de Ringers ook aangepakt kan worden. Het verpauperde pand is inmiddels omheind met een hek omdat er soms onderdak werd gezocht en brandjes geweest zijn. 

De eigenaar van het pand voelt er echter weinig voor om (nu) te investeren of te verkopen. Ook overleg met Arthur Dontje die in het naastgelegen Ringerspand een 'Experience' wil reaiseren leidde niet tot resultaat. Het lijkt erop dat de eigenaar wil wachten tot het project in de Ringersfabriek er voor heeft gezorgd dat de grondprijs flink is gestegen om vervolgens te profiteren van het ondernemersschap van de buren.

Daarom vraagt BAS het college om te investeren in doeken met bijvoorbeeld afbeeldingen van de oude Ringers om aan de hekken te hangen, zodat het straatbeeld op die manier mooier wordt.

Pin It
Bekeken: 4004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/