Op de Helderseweg in Alkmaar zijn dinsdagmiddag een stadsbus en een bestelbus tegen elkaar gebotst. De bestuurder van de bestelbus kwam vanaf het centrum en besloot te keren. Daarbij zag hij de stadsbus van Connexxion over het hoofd. De buschauffeur kon een aanrijding niet voorkomen. De bestuurder van de bestelbus gaf na het ongeval ruiterlijk zijn fout toe.

De passagiers van de stadsbus waren behoorlijk geschrokken en één van hen klaagde over pijn aan het been. Een ambulance kwam ter plaatse voor de behandeling maar de verwondingen bleken mee te vallen en uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. De flink beschadigde bestelbus is afgevoerd door een bergingsbedrijf. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3613x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/