Vanaf maandag 24 augustus start gemeente Langedijk met het vervangen van asfalt op de Oostelijke Randweg en Langebalkweg. De Oostelijke Randweg wordt drie weken afgesloten tussen de Juliana van Stolbergstraat en de rotonde bij de Langebalkweg. Daarna wordt de rotonde vernieuwd. Rotonde Potjesdam blijft wel open. De werkzaamheden duren ongeveer een maand.

Van Gelder B.V. zal de werkzaamheden uitvoeren. Fase 1 duurt drie weken. Dan wordt de Oostelijke Randweg tussen de Van Stolbergstraat en de rotonde bij de Langebalkweg geheel afgesloten, inclusief fietspad. Rotonde Potjesdam blijft open. Er is een omleiding voor autoverkeer via de Westerweg-N242 of Voorburggracht.

Fietsers kunnen rijden via de Langebalkweg, Wilgenlaan, Populierenlaan, Dokter Wilminkstraat, Dahliastraat, Hortensiastraat, Seringenstraat, Juliana van Stolbergstraat en vice versa (roze stippellijn).

In fase 2 wordt vooral de Langebalkweg onderhanden genomen. Deze is dan afgesloten vanaf de rotonde tot aan de Langebalkbrug. Autoverkeer kan rijden via de N242, N504, Westelijke Randweg en Geestweg. Ook in deze fase blijft rotonde Potjesdam open. De weg vanaf rotonde Potjesdam richting de Van Stolbergstraat is dan ook weer open.

Dinsdag 18 augustus is er een informatieavond. Via Gemeentelangedijk.nl worden de tijd en locatie later bekend gemaakt.

Pin It
Bekeken: 4060x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/