Naar aanleiding van aangekondigde actie van de politiebonden heeft Alkmaars burgemeester Bruinooge dinsdagmiddag in overleg met het openbaar ministerie, de politie, AZ en Ajax besloten de voetbalwedstrijd AZ – Ajax van komende zondag door te laten gaan.

Beide clubs lieten weten extra stewards in te zetten. AZ neemt de verkeersregeling op de Boekelermeer en Kooimeer voor zijn rekening. Bovendien heeft de club een gesprek met de supportersvereniging gehad waarin de eigen inzet is gedeeld.

De wedstrijd AZ-Ajax is volgens Bruinooge een wedstrijd met een beperkt risico: "AZ is al jaren een van de veiligste stadions. Het is de ultieme wens van een burgemeester dat een voetbalwedstrijd een zelfregulerend feestje is", zo laat hij weten.

"De clubs zetten extra stewards en verkeersregelaars in om de veiligheidsrisico’s te beheersen. Ik heb een zorgvuldige afweging gemaakt en vind dit een verantwoorde uitdaging",

Pin It
Bekeken: 3890x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/