De brandweer rukte donderdagochtend uit voor een melding van huisvuilcentrale HVC. In een vuilstorttrechter in het hoofdgebouw van het afvalverwerkingsbedrijf was de temperatuur zo hoog opgelopen dat de enige logisch conclusie was dat er brand was ontstaan.

De brandweer is met meerdere auto's ter plaatse gegaan om te koelen en escalatie te voorkomen. Om meerdere eenheden bij de HVC te krijgen werd de brand als 'middelbrand' aangemerkt.

De brand is ontstaan door een storing in de installatie van de huisvuilcentrale; de productie is tijdens het koelen onderbroken. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3464x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/