Komende zondag speelt AZ thuis tegen Ajax. En dat die wedstrijd doorgaat hebben de voetballiefhebbers te danken aan burgemeester Bruinooge die na een goed gesprek met de betrokken partijen de clubs het vertrouwen schonk en accoord gaf.  "Ik ben ervan overtuigd dat dit een prachtige kans biedt voor voetballend Nederland, met name vanwege de extra inzet van AZ en Ajax", zo liet de burgervader weten.

Maar volgens de Alkmaarse horeca is het een foute beslissing en is het risico te groot. Zij zien het niet als kans om te laten zien dat het wel degelijk zonder politie kan, maar vinden dat het veiligheidsrisico nu bij hen wordt neergelegd. "Ik maak me wel zorgen voor als de supporters allemaal hierheen komen en er is geen politie en beveiliging", laat Debby Vredevoogd van Mojo's desgevraagd RTVNH weten. Ook Mark Latjes van café De Zaak vertelt RTVNH dat hij bang is voor wat er zou kunnen gebeuren: "Als het misgaat, dan is het in de stad en dan hebben de ondernemers toch wel een pittig probleem." (foto: juliastaete-alkmaar.nl)

 

Pin It
Bekeken: 3682x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/