Het zit er weer op voor de Huttenbouw in Heerhugowaard. De huttenbouw voor alle kinderen van tussen 8 en 15 jaar oud en ging maandag om 10.00 uur van start met als thema 'Op Safari'. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk de woensdagnacht waarbij er na de bonte avond in de zelfgebouwde hut geslapen kon worden.

De noeste arbeid van de meer dan 100 deelnemende kinderen heeft uiteindelijk geresulteerd in bijna 25 prachtige hutten. Donderdag is de opruimdag, maar ondanks dat waren er geen chagrijnige gezichten te bekennen. De huttenbouw wordt georganiseerd door Team Activiteiten Samendoen, of kortweg TAS.

Elmar Marijn Roeper van EMR Photography kon de nieuwsgierigheid niet bedwingen en ging toch maar even poolshoogte nemen. Hij maakte deze foto's en een fraaie fotoreportage die te zien is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 3438x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/