Een 32-jarige vrouw uit Alkmaar is donderdagmiddag tussen 11.30 en 12.15 uur mishandeld naar aanleiding van een verkeersconflict op de Huiswaarderweg in haar woonplaats.

De precieze toedracht van de mishandeling is nog onbekend. Het slachtoffer had op een eerder kruispunt een verkeersconflict met de bestuurster van een grijze Volkswagen Polo. Beiden hadden hun weg weer vervolgd, toen het mis ging tijdens het wachten op groen licht op de kruising Huiswaarderweg/Nollenweg. Het slachtoffer had haar raampje open en werd plotseling in haar gezicht geslagen door de bestuurster.

De meppende vrouw vervolgde haar weg richting de Schagerweg (N245). Het slachtoffer heeft de volgende lettercombinatie van de personenauto onthouden -JZDV, mogelijk in een andere volgorde.

De politie is op zoek naar de bestuurster van deze grijze Volkswagen Polo en roept getuigen op zich te melden. Ook mensen die meer denken te weten wordern verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 3305x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/