Na een mooie zomervakantie waarbij het zwembad op 1 juli door het warme weer zelfs een recordaantal bezoekers (2.200!) ontving, begint dinsdag 18 augustus weer een nieuw zwemseizoen. Er is een aantal leuke nieuwe activiteiten, maar natuurlijk ook heel veel oude vertrouwde.

Sportieve zwemmers kunnen weer meedoen met de diverse lessen zoals aquajoggen, aquarobics, ouder-en-kindzwemmen, of conditiezwemmen. Voor meer aquasporten, kijk op Hoornsevaart.nl.

Woensdagochtend kunnen 55-plussers rustig banen zwemmen of meedoen aan een van de groepslessen. Fanatieke zwemmers kunnen een halfjaarabonnement kopen voor € 120. Ook beginnen de zwemlessen weer. Kinderen vanaf 4,5 jaar kunnen via de webshop van Alkmaar Sport opgeven.

Zaterdag 5 september is er tussen 19.00 en 21.00 uur een discozwemfeest voor kinderen tot 13 jaar. Er is een live DJ en het thema is 'Hawaii'. 

Let op: maandag 17 augustus is zwembad Hoornse Vaart volledig gesloten.

Pin It
Bekeken: 3719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/