De bewoners van de Saturnus/Jupiterlaan in Heerhugowaard zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag opgeschrikt door een autobrand. Rond half één werd de brand ontdekt waarop meteen actie is ondernomen en de vlammen succes zijn bestreden. De gelarmeerde brandweer heeft het bluswerk daarna gecontroleerd en heeft de accu van de getroffen auto losgekoppeld.

De bevelvoerder van de brandweer en een politieagent hebben extra aandacht gegeven aan de plek waar het vuur begonnen is: het achterwiel. Dat de brand aangestoken is staat zo goed als vast want zij vonden aanmaakblokjes op zowel het voorwiel als het achterwiel. Daarop heeft de politie een zoekslag in de omgeving gemaakt, maar heeft niemand kunnen aanhouden. (foto's: DNP.NU/Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 3621x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/