Ook voor Zomer op het Plein zit het er weer op. Zondag werd de laatste 'zomer' van de alweer de vijftiende editie afgewerkt op het Canadaplein in Alkmaar. Uitsmijter was Douwe Bob, en iedereen die hem wel eens live heeft zien spelen weet dat Douwe Bob 'the real deal is'.

Muzikant in hart en nieren, goede entertainer met een geweldige band. Douwe Bob bracht in 2013 zijn debuutalbum Born In A Storm uit, verkocht vervolgens drie maal een tour door Nederland uit, speelde Pinkpop en tientallen andere festivals plat, werd door luisteraars van 3fm tot Beste Zanger gekroond en was helikopteract tijdens Bevrijdingsdag 2014. En op deze zondag mocht Alkmaar weer van hem genieten. En dat gebeurde dan ook volop want het Canadaplein was vol en de sfeer was uitstekend.

Traditiegetrouw was het programma van Zomer op het Plein gevuld met ’voor ieder wat wils’, en deze zomer was bovendien ook veel ruimte voor aanstormend jong talent en Alkmaarse initiatieven. Arje Dienske was er bij en maakte de foto's. Op onze Facebookpagina is een uitgebreide reportage te bekijken.

Pin It
Bekeken: 3081x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/