Maandag 7 september start weer het succesvolle beweeg- en afslankprogramma ‘Swimming Obese’ in de Hoornse Vaart in Alkmaar. Het programma duurt twaalf weken en wordt door Alkmaar Sport verzorgd in samenwerking met leefstijlcoach/gewichtsconsulent Anouk Kroone. Zaterdag 29 augustus van 11:00 tot 12:00 uur is er een informatiebijeenkomst.

‘Swimming Obese’ heeft al enkele keren gedraaid in de Hoornse Vaart, met groot succes. Het is voor zowel dames als heren toegankelijk en bestaat uit een intensieve en preventieve cursus, waarbij het aanleren van gezonde eetgewoonten en op een verantwoorde wijze zelfstandig leren sporten voorop staat.

Gedurende twaalf weken worden deelnemers intensief begeleid met bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband, in het water en ‘op het land’. Tijdens eerdere edities verloren deelnemers wel 10 tot 20 kg lichaamsgewicht in 3 maanden.

Het programma is in eerste instantie gericht op volwassenen. De kosten verschillen per persoon, afhankelijk van de zorgverzekering. De voorlichtingsavond is vrijblijvend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad de Hoornse Vaart (072 5489376 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer informatie over het programma bij Anouk Kroone (06-52392039).

 

Pin It
Bekeken: 3580x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/