Vrijdagnacht is de rouwauto van Anno Nu Uitvaartverzorging in Heerhugowaard gestolen. Uitvaartverzorgster Petra van der Meer schrok enorm en was vol ongeloof toen ze haar grijze Volvo stationwagen de volgende ochtend niet meer op haar oprit van Komodovaraan 29 zag staan, vertelde ze RTVNH maandag. 

Zaterdagochtend kreeg Petra telefoon van een man die iets verderop woonde bij zijn huis een tasje met make-up spullen en persoonlijke papieren in het water had gevonden. De timing van de diefstal was erg slecht, want die dag had ze de auto nodig voor een uitvaart.

Gelukkig voor Petra kon ze een rouwauto van iemand lenen om haar uitvaart toch door te kunnen laten gaan, maar de uitvaartverzorgster wil de auto natuurlijk graag snel terug.

Haar bericht over de autodiefstal op de Facebookpagina van Anno Nu is al bijna 2300 keer gedeeld. Daarnaast houdt ze verkoopsites in de gaten, maar ze is bang dat de auto misschien al over de grens is verdwenen.
(foto: Anno Nu)

Pin It
Bekeken: 4069x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/