Vorig jaar zijn aan de Voorburggracht in Oudkarspel nieuwe verkeersplateaus aangelegd die ervoor moesten zorgen dat het verkeer onder de snelheidslimiet bleef. Bewoners van de Voorburggracht hebben echter nog steeds overlast, maar nu van de trillingen die passerende bussen en vrachtwagens veroorzaken. Dit meldt het NHD. De bewoners vermoeden dat de plateaus de oorzaak zijn.

Ook hebben de bewoners geluidsoverlast doordat onder andere aanhangwagens luid klapperen wanneer ze over de plateaus rijden.

Hart voor Langedijk/D66-raadslid Dirk Boonstra vraagt zich af waarom de bewoners juist last hebben van vrachtverkeer, terwijl was afgesproken dat vrachtverkeer geweerd zou worden. Hij vraagt het college van Langedijk, dat in april al meldde om met concrete maatregelen te komen, wanneer die maatregelen gepresenteerd worden.

Ook wil hij weten over de gemeente schadeclaims met betrekking tot de trillingen heeft ontvangen en of er overleg is geweest met Connexxion.

Pin It
Bekeken: 3185x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/