Op zaterdag 29 augustus is er een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Kennemerwaard, Alkmaar Centrum, over de start van een leesgroep filosofie. De bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van een samenwerkingsproject van de organisatie Senia en Bibliotheek Kennemerwaard.

De leesgroepen filosofie kiezen uit een door deskundigen samengestelde, gevarieerde literatuurlijst met werken over uiteenlopende filosofische thema’s. De discussie over de boeken gebeurt aan de hand van leeswijzers met samenvattingen, recensies en discussievragen.

 De leesgroep komt ’s avonds bijeen; de datum en locatie van de bijeenkomsten worden in overleg bepaald.

Wie belangstelling heeft is welkom op 29 augustus om 11.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard, Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2, Alkmaar. Wie op 29 augustus verhinderd is kan contact opnemen met Stichting Senia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de werkwijze is te vinden www.senia.nl/filosofie.

 

Pin It
Bekeken: 3811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/