Vrijdag 14 augustus opende ALDI de deuren van haar nieuwste vestiging aan de Berckheidelaan 14 in Heerhugowaard. Deze vestiging is meteen de grootste van Noord-Holland. Klanten waren vanaf 08.00 uur welkom en ook burgemeester Han ter Heegde was aanwezig.

Veel mensen waren zeer te spreken over de winkel zelf, de locatie en ruimte in de winkel. Het vorige Aldi-filiaal in Heerhugowaard aan de Middenweg was vrij krap en klein; de nieuwe locatie is voor vele klanten duidelijk een verbetering.

Burgemeester Ter Heegde  is ook tevreden over de nieuwe Aldi. De wijk is een parkeerterrein rijker en per week zijn slechts vijftien vrachtwagens nodig om de winkel aan te vullen. Bovendien is de winkel ingericht volgens de nieuwe winkelformule van ALDI: het gebouw voldoet aan hoge energie-eisen. De ruimte voor diepvries is bijvoorbeeld zo minimaal mogelijk gehouden.

Deze nieuwe winkelformule zal in de rest van Nederland ook uitgerold worden, en, zoals burgemeester Ter Heegde opmerkt, goed voorbeeld doet goed volgen.

Pin It
Bekeken: 4266x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/