Woensdagochtend vroeg is een automobilist gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een boom belandde. Dit gebeurde iets buiten Schoorldam. De automobilist raakte in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt en reed met hoge snelheid tegen de boom.

De brandweer en de ambulancedienst kwamen beide met twee voertuigen ter plaatse. Nadat de brandweer de autodeur verwijderd had kon de bestuurder uit zijn benarde positie bevrijd worden. Hij is onder begeleiding van de trauma-arts van VU Medisch Centrum naar het ziekenhuis gebracht. (foto's: DNP.NU/Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 3033x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/