Bouwondernemer Jan Hein Bakker is niet tevreden met de afspraak dat AZ de overlast voor omwonenden van de lichtmasten rond het toekomstige trainingscomplex zoveel mogelijk moet beperken. Hij wil duidelijke afspraken over de maatregelen die AZ hiervoor zal nemen.

In het oorspronkelijke plan voor het trainingscomplex stond vermeld dat er lichtmasten van tien meter hoog zouden komen. Later vroeg AZ een vergunning aan voor nog hogere masten, naar eigen zeggen omdat de velden dan beter bespeelbaar worden. Dit meldt het NHD.

Bakker, wiens huis naast het toekomstige trainingscomplex staat, denkt dat het licht van zulke hoge masten zijn huis in zal schijnen. Hij zei tegen het NHD dat hij heeft geprobeerd met AZ af te spreken dat er kappen komen die ervoor zorgen dat het licht niet op zijn perceel schijnt. Dit is echter niet gelukt, en hij moest het doen met de verplichting die de gemeente Wormerland AZ oplegde dat ze de overlast zoveel mogelijk moeten beperken.

Bakker vindt deze verplichting niet voldoende omdat hij bang is dat AZ straks zegt dat ze er alles aan gedaan hebben om het licht bij hem weg te houden, maar dat het niet is gelukt.

Pin It
Bekeken: 4011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/