Zondag 23 augustus vond de 46e, succesvolle, editie van Tour de Waard in Heerhugowaard plaats. Er was zowel qua deelnemersaantal als de hoeveelheid enthousiaste toeschouwers weinig te klagen.

Om 10.00 uur verschenen de deelnemers in de Sportklasse 60 km voor de Dekker Chrysanten B.V. Cup aan de start aan de Middenweg. Deze race werd gewonnen door Arthur Rutten. Om 11.45 uur klonk het startschot voor de Rabo DikkeBandenRace voor kinderen van 7 en 8 jaar, 9 en 10 jaar, en 11 en 12 jaar.

Om 12.45 uur startten de deelnemers met een verstandelijke beperking bij het G-fietsen. Hier mocht Pavel de Ruyter het podium voor de eerste plaats beklimmen. Vervolgens begon de SEW Oil & Gas B.V. Ladies Cup in de categorie Elite Dames 60 km. Deze race won Anouchka Koster. Als laatste begon om 16.00 uur de 100 km lange Ruiter Dakkapellen B.V. Cup voor Elite/beloften/amateurs A. Na een spannende finale ging Cees Bol als eerste over de streep.

Fotograaf Elmar Roeper van EMR Photography was ter plaatse en maakte een fotoserie die in zijn geheel te bekijken is op onze Facebook-pagina.

Pin It
Bekeken: 3076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/