De voorzieningenrechter in Alkmaar heeft maandag bepaald dat Motorclub MC Expendables hun garage op bedrijventerrein Zuiderdel niet meer mogen gebruiken als clubhuis.

Dit is de uitspraak van het kort geding dat op 11 augustus plaatsvond en wat de Expendables hadden aangespannen tegen de gemeente Langedijk. De gemeente stelde dat het feit dat de Expendables de garage gebruiken als clubhuis in strijd is met het bestemmingsplan.

De advocaat van de Expendables bleef er tijdens het kort beding bij dat de garage alleen gebruikt om aan motoren te sleutelen en niet voor verenigingsactiviteiten, maar de gemeente dacht hier anders over.

De rechter vond het bewijs van de gemeente, wat onder andere bestond uit rapporten van inspecties van toezichthouders, daarentegen overtuigend genoeg om te kunnen concluderen dat de Expendables hun garage wel gebruikten voor verenigingsactiviteiten. De motorclub moet hun activiteiten dus staken.

Pin It
Bekeken: 3591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/