Ambulancemedewerkers zijn deze week overgegaan tot het houden van werkonderbrekingen omdat eerdere acties niet hebben geleid tot een voor de vakbond acceptabel resultaat. Daarom werd woensdag in diverse regio's tussen 10.00 en 14.00 uur het werk neergelegd. Er waren even geen ambulances beschikbaar dus, hoewel dat ernstiger klinkt dan het is.

Het ging vooral om geboekt transport dat uitviel. Vervelend voor de betrokkene, maar de veiligheid of is nooit in het geding geweest. Ook het Witte Kruis Alkmaar deed mee aan deze publieksvriendelijke werkonderbreking. De actie zou eigenlijk op de Mient in Alkmaar plaatsvinden, maar daar gaf de gemeente geen toestemming voor. Dus werd het de Kanaalkade.

Het publiek kon er een kijkje nemen achter de schermen van de ambulancewereld, zijn of haar bloeddruk laten meten en er werd een reanimatiedemonstratie gegeven.

Pin It
Bekeken: 3822x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/