Autorijdend Alkmaar zal na maandag opgelucht ademhalen: dan vinden de laatste werkzaamheden plaats aan de Huiswaarderweg en Huiswaarderbrug. Van zaterdag 18:00 uur tot dinsdag 06:00 uur is de gehele noordbaan afgesloten, vanaf de Nollenweg tot aan de N9. De zuidbaan is tussen de N9 en de Neswaard dicht.

Er is heel veel geklaagd over slechte timing. Evaluatie heeft geleid tot extra maatregelen komend weekend. Maandag zijn de kruispunten bij de Neswaard/Kanaaldijk en Laan van Straatsburg/Schinkelwaard gedeeltelijk open (van noord naar zuid) zodat verkeer kan oversteken.

Ook worden extra verkeersregelaars ingezet en de omleidingen verbeterd. Overige bruggen in Alkmaar zullen minder vaak opengaan om de doorstroom te verbeteren.

Omleidingsroutes staan aangegeven op gele borden. Vanaf de N9 kan men omrijden via de Bergerweg, vanaf de Nollenweg kan men het beste rechts afslaan en de Laan van Darmstadt te nemen. De gemeente benadrukt het belang van gebruik van deze routes, om grote verkeersdrukte te voorkomen.

Meer informatie over werkzaamheden op Alkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3615x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/