Op 31 augustus start het ROC Kop van Noord-Holland in de regio Noord-Holland Noord met taallessen. Deze zijn bedoeld voor inwoners van 18 jaar en ouder die hun Nederlands willen verbeteren. Het gaat om lezen, schrijven, spreken en ook rekenen.

Gemeenten hebben de (wettelijke) taak om hun inwoners te ondersteunen als zij moeite hebben met de Nederlandse taal. De gemeenten in de regio Alkmaar werken daarom samen met het ROC Kop van Noord-Holland om goed taalonderwijs aan te kunnen bieden.

Wethouder Elly Konijn (D66): “Het beheersen van de Nederlandse taal is ontzettend belangrijk. Wie de taal beheerst, investeert niet alleen in zichzelf, maar ook in een goede toekomst op de arbeidsmarkt en in onze maatschappij.”

De lessen vinden plaats in Alkmaar, Hoorn, Schagen en Den Helder. Voor informatie en inschrijven kan men terecht bij ROC Kop van Noord-Holland via Rockopnh.nl, Het Taalhuis Alkmaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of het Taalhuis West-Friesland (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It
Bekeken: 3830x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/