Vrijdagmiddag is één van de twee rijbanen tussen Oudkarspel en Broek op Langedijk afgezet in verband met een eenzijdig ongeval. Een automobiliste en een jonge bijrijder reden op de N245 richting Alkmaar toen de bestuurster haar flesje water weg wilde zetten. Doordat ze even niet oplette raakte de auto van de weg en kwam in de berm terecht.

De vrouw probeerde te corrigeren maar in plaats daarvan verloor ze de controle. De auto raakte in de slip en eindigde in de bosschage die de rijbanen van de Schagerweg van elkaar scheidt. De vrouw en de jongen raakten niet gewond, maar zullen volgens de verpleegkundige van de gealarmeerde motorambulance morgen wel stevige spierpijn hebben. (foto: DNP.nu)

Pin It
Bekeken: 3290x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/