Donderdagavond vond een extra raadsvergadering plaats in Langedijk om concreet te maken hoe de gemeente voor 1 september zevenhonderdduizend euro kan bezuinigen. Deze deadline was opgelegd door de Provincie vanwege de ernstige financiële positie van Langedijk.

De gemeenteraad wist een lijst met bezuinigingsmaatregelen op te stellen die 717.000 euro moeten opleveren, zo meldt het NHD. Zo worden heesters vervangen door gras, en worden de Langedijker Pas, de weekmarkt, Atelier 6 en het jeugdsportfonds afgeschaft. De bezuinigingsmaatregelen zijn aangenomen met slechts één stem verschil, extra pijnlijk voor de oppositie.

Pin It
Bekeken: 3280x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/