Na het succes van vorig jaar werd zondag voor de tweede keer de Bootcamp Obstacle Run in het Geestmerambacht gehouden. Er was wederom een spectaculair total off-road parcours uitgezet met vele uitdagende obstakels die overwonnen moesten worden. De deelnemers en teams konden kiezen tussen het parcours van 6, 12 of 18 kilometer.

Tussendoor waren er opdrachten als zware houtblokken op elkaar stapelen of opdrukken, en verder kwamen de deelnemers onder andere touwnetten, houten muren, containers, rioolbuizen, en heel veel modder tegen. Aan het eind van het parcours werden de deelnemers schoongespoten. Dit gebeurde uiteraard niet zachtzinnig en geheel in de stijl van de bootcamp obstacle run zelf. Sportfotograaf Peter Heins was voor ons ter plaatse; de volledige fotoserie is te zien op de Facebookpagina van Langedijk Centraal.

Pin It
Bekeken: 4899x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/