Op zaterdagmiddag 19 september organiseert Sportservice Noord-Holland een sport- en spelmiddag voor mensen met een beperking die kennis willen maken met (aangepaste) sporten. De middag vindt plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Spartahal aan de Zuiderweg 2a in Schagen.

Sportservice organiseert deze sport- en spelmiddag omdat er veel mensen zijn die binnen reguliere (sport)activiteiten buiten de boot vallen door hun beperking.

Tijdens deze actieve en gezellige middag kan iedere deelnemer kennis maken met verschillende aangepaste sporten. In carrouselvorm maakt iedere deelnemer kennis met een variërend aanbod van beweegactiviteiten. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan aangemeld worden voor de sport- en spelmiddag onder vermelding van naam, leeftijd en beperking. Het is ook mogelijk om met een groep naar deze sport- en spelmiddag te komen. (foto: Sportservice Noord-Holland)

Pin It
Bekeken: 4400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/