Dinsdagavond vond in Sint Pancras een bijeenkomst plaats over de overlast door hangjongeren op en rond het speelveldje aan de Domeynen. Dit meldt het NHD. De bijeenkomst was bedoeld om duidelijke afspraken te maken over gedragsregels rond het veldje. Er is nu een aantal gedragsregels opgesteld en er is besloten om een klankbordgroep in het leven te roepen.

Er is onder andere afgesproken dat het om half elf ‘s avonds stil moet zijn rond het speelveld en dat de jongeren bijvoorbeeld niet meer rondrijden op een brommer zonder uitlaat, wat erg veel geluidsoverlast veroorzaakt.

De klankbordgroep zal toezien of de regels worden nageleefd en zal bestaan uit twee buurtbewoners en twee jongeren. Zij zullen twee keer per week om de tafel gaan zitten om te bespreken of de regels gevolgd worden.

Al enige jaren gaan de buurtbewoners van de Domeynen gebukt onder overlast door hangjongeren, afkomstig uit Sint Pancras, Alkmaar en Heerhugowaard. De jongeren draaien harde muziek, gooien rommel over schuttingen en veroorzaken dusdanig overlast dat de buurtbewoners zich niet veilig voelen.

Pin It
Bekeken: 3038x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/