Langs de Schoutenbosweg in Heerhugowaard is woensdagmorgen een flinke hoeveelheid van een verdachte blauwe stof gevonden. De brandweer werd gealarmeerd en toen de Adviseur Gevaarlijke Stoffen ter plaatse kwam bleek dat het om een gewasbeschermingsmiddel ging dat veel gebruikt wordt door tuinders in het gebied.

Voor zover bekend is er niemand in contact gekomen met het bestrijdingsmiddel. Het gif is in vaten afgevoerd, de weg is schoongespoten en de grond is zo'n 10 centimeter afgegraven. Ook is er onderzoek gedaan door brandweer, politie en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen. Door die werkzaamheden is de weg een tijdje afgesloten geweest. (beelden: DNP.NU / Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 4196x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/