We hebben er bijna honderdvijftig geteld. Vrachtwagens. Een enorme stoet die vanaf Kuiper transport in Heerhugowaard vertrok om vervolgens twee uur lang door de regio te rijden met aan boord volop genietende gehandicapte bijrijders. Het is een jaarlijks evenement dat dit jaar de elfde editie beleefde.

Om de enorme stroom aan vrachtwagens heen zwermde een groep van zo'n twintig motorrijders van mototrclub Mios en een aantal motoragenten, zij zorgden ervoor dat de stoet vrachtwagens probleemloos door de dorpskernen en over kruispunten heen kwam. Ook de chauffeurs van de vrachtwagens genoten zichtbaar, de animo om zich voor deze 'Langedijker vrachtwagentour voor gehandicapten' aan te melden is dan ook traditioneel groot.

Pin It
Bekeken: 4376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/