Sinds eind augustus bieden de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard een nieuwe voorziening: de Dienstenvoucher. Donderdag vond het persgesprek hierover plaats naar aanleiding van de vergadering van de colleges. Met de Dienstenvoucher kunnen mensen die extra ondersteuning in het huishouden nodig hebben tot twee uur per week huishoudelijke hulp inkopen.

Een voucher kost 7,50 euro en is bedoeld voor mensen ouder dan 75 jaar, mantelzorgers die hulp nodig hebben in het eigen huishouden of mensen met een beperking. Zij kunnen dan hulp krijgen voor bijvoorbeeld wassen en strijken of boodschappen doen en opbergen. De vouchers die nu gekocht worden zijn geldig tot 31 december 2016; daarna gaan de gemeente bekijken of de voucher het jaar daarna gehandhaafd blijft.

Pin It
Bekeken: 3443x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/