Zaterdagavond laat vond op de kruising tussen de A.C. de Graafweg (N241) en de Skarpetweg in Oude Niedorp een ongeval plaats tussen een auto en een scooter.

De scooterrijder kwam vanaf de Skarpetweg en wilde de A.C. de Graafweg oversteken. Hij zag daarbij een auto over het hoofd, en een botsing volgde. De scooterrijder kwam midden op de A.C. de Graafweg te liggen, waardoor het verkeer er niet meer langs kan en via de Frik moest omrijden.

De scooterrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. De Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar het toedracht van het ongeval. De scooter en de auto zijn door een berger meegenomen. De weg is vanwege het ongeval zeker anderhalf uur afgesloten geweest (foto’s: DNP.NU/Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 3353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/