Nog tot en met 3 oktober wordt in Nederland de week van de eenzaamheid gehouden. Honderden organisaties en vrijwilligers in het land organiseren daarvoor diverse activiteiten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Één van die activiteiten is 'De langste eettafel van Nederland', waarbij alle voor deze week georganiseerde eettafels virtueel bij elkaar worden opgeteld tot één lange eettafel.

De gemeente Heerhugowaard deed dinsdag voor de vierde keer mee en organiseerde een bijzonder diner in het ROC Horizon College Zo'n 150 mensen namen plaats aan de '130 meter lange'eettafel waarna burgemeester Han ter Heegde de maaltijd opende. Leerlingen van de opleiding Facilitaire Dienstverlening van het Horizon College bereidden en serveerden de maaltijd. Diverse ondernemers uit Heerhugowaard hebben eten en drinken beschikbaar gesteld voor het evenement.

Meer foto's van di evenement zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 3072x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/