De VVD-fractie van Langedijk heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over de kermis die dit jaar plaatsvond van 20 tot en met 22 september. De gemeente ontving twee klachten van bewoners over geluidsoverlast, en over de festivaltent en de buitentaps. Voor die laatste twee zou bovendien geen vergunning zijn verleend.

Naar aanleiding van de klachten liet burgemeester Cornelisse weten dat de kermis dit jaar extra geëvalueerd gaat worden, omdat erteveel festivalachtige kenmerken zouden zijn. Buurtbewoners zetten in reactie daarop een petitie op om de feesttent te behouden.

Fractie-voorzitter Hans de Graaf wil nu van de burgemeester weten welke klachten er precies zijn ingediend en of de klachten representatief zijn voor de manier waarop de meerderheid van de omwonenden tegen de kermis aankijken. Ook vraagt hij of er van tevoren is gecontroleerd of de vergunning nageleefd werd of pas naar aanleiding van de ingediende klachten.

Pin It
Bekeken: 4075x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/