De gemeente Heerhugowaard gaat 27 oktober definitief besluiten of er in Heerhugowaard een nieuwe Sport N.V. komt. Dat meldt het NHD. De gemeente wil een grote organisatie gaan opzetten die alle sportaccommodaties gaat beheren. Een deel van de gemeenteraad twijfelt echter of Sportservice Heerhugowaard dan nog wel kan blijven bestaan.

Sportservice Heerhugowaard is een organisatie-, advies- en servicebureau en geeft invulling en uitvoering aan het lokale sportbeleid. De subsidie die Sportservice ontving van de gemeente is per 1 januari 2017 opgezegd vanwege de plannen voor de nieuwe Sport N.V.

Volgens wethouder Leo Dickhoff is de subsidie opgezegd zodat de nieuwe Sport N.V. zelf kan bepalen wie ze inhuren. De manager van Sportservice, Marloes Smit, is hier echter verontwaardigd over omdat op deze manier “veel expertise en een groot netwerk wordt weggegooid”. Ook is ze geïrriteerd omdat de gemeente haar in april ingediende zienswijze nog niet heeft beantwoord.

 

Pin It
Bekeken: 3486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/