Op 18 en 19 december organiseert Cool kunst en cultuur voor de vierde keer het BoNoZeKa Festival, een tweedaags bandjesfestival in Heerhugowaard. De inschrijving is nu geopend voor alle bands die willen optreden tijdens dit festival.

De naam van het festival verwijst naar ‘boven het Noordzeekanaal’. Alle bands, beginnend of gevorderd, van ‘boven het Noordzeekanaal’ zijn welkom om hun muzikale bijdrage te leveren aan het BoNoZeKa Festival. De enige voorwaarde is dat de bands eigen werk spelen.

Het BoNoZeKa Festival is een laagdrempelig festival. Er zijn geen strenge selectiecriteria voor bands die willen optreden. Daarmee wil BoNoZeKa een tegengeluid bieden aan allerlei wedstrijden waarbij strenge eisen worden gesteld aan de deelnemende muzikanten. Het voornaamste doel van het festival is het bieden van een podium aan bands.

Bands die willen optreden tijdens het BoNoZeKa Festival kunnen zich tot 16 november aanmelden via het inschrijfformulier op www.coolkunstencultuur.nl.

Pin It
Bekeken: 3065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/