Zondag rond 11:30 uur heeft de Heerhugowaardse wethouder Leo Dickhoff de nieuwe polsstokhoog­springmat van AV Hera officieel in gebruik genomen. Daarna werd met gebruik van de € 25.000 kostende mat een korte demonstratie geven door een aantal junioren en hun trainer Niels Geursen. Daarna barstten de clubkampioenschappen los. Deze werd afgesloten met een erg gezellige en druk bezochte barbecue.

Vooral tijdens de wedstrijd was goed te zien dat Hera's zich sterk ontwikkelt. Veel jeugd nam deel en bloedfanatiek hebben heel wat van hen op de valreep van het seizoen nog records behaald. Meeste opmerkelijk was de 10,05 sec. op de 80 meter van Koen Hoedjes, Hij staat nu 2e op de nationale ranglijst.

Hera is vooral de Stichting tot Algemeen Cultureel Maatschappelijk Sociaal Recreatief Nut dankbaar met een donatie van €12,500. Daarnaast was er de verkoop van jodenkoeken en ook tulpenbollen gesponsord door Ted Wester. Via 'Doe en Wens' van de Dekamarkt ging nog eens € 500 in de pot.

Er zijn diverse schenkingen gedaan onder andere door de Rotary Heerhugowaard-Langedijk, sportzaak All4running, en Hera's Club van Honderd. Een groep atleten doneerde hun € 65 prijzengeld van de Hemmer-omloop. Ook hebben vele mensen obligaties gekocht.

De clubkampioenschappen werden afgesloten met een erg gezellige en druk bezochte barbecue.

Pin It
Bekeken: 3543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/