Dinsdag vond een raadsvergadering plaats waarbij de kermis in Zuid-Scharwoude werd besproken, en met name de kritiek die burgemeester Cornelisse erop leverde. Daags na de kermis merkte Cornelisse op dat het kermisterrein erg veel leek op een waar festivalterrein, en dat hiermee een ‘kritische grens’ was overschreden.

Dit kwam hem op veel verontwaardigde reacties van buurtbewoners te staan. Tijdens de vergadering, toen de raadsleden aangaven ook wel eens te willen weten wat die kritische grens nu precies was, gaf Cornelisse toe dat zijn woordkeuze wat ongelukkig was geweest.

Op de vraag van de VVD of ‘een bepaalde mate van overlast hoorde bij de kermis’ stelde Cornelisse dat een zekere mate van overlast niet te vermijden is, maar dat er wel tegen opgetreden moet worden zodra het onevenredig wordt. Hij benadrukte wel dat het voortbestaan van de kermis, die als eeuwenoud volksfeest heel belangrijk is voor Langedijk, nooit in het geding is geweest.

Cornelisse gaat binnenkort met de uitbaters van cafés De Schelvis en De Roode Leeuw in gesprek over de kermis van volgend jaar zodat daar weer ‘een mooi evenement’ van gemaakt kan worden.

Pin It
Bekeken: 4347x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/