In oktober 2005 startte Sport Servicepunt Langedijk met een project van de universiteit van Groningen om 55-plussers meer in beweging te brengen. Het project kreeg de naam GALM, wat staat voor Groninger Actief Leven Model.

Alle 55-plussers in de gemeente Langedijk konden deelnemen aan een speciale testdag in de Sporthal Geestmerambacht. Daar werden een aantal waarden, zoals bloeddruk, en vaardigheden getest en er werd een Fit-test gedaan. Er was ook een arts die informatie verstrekte. Aan de hand van de resultaten kon een gericht sportadvies worden gegeven en al snel liepen de eerste sportgroepen vol. Deze sportieve enthousiastelingen sloten hun activiteiten af met een gezellig samenzijn. De Fit-test werd herhaald om de groepen op peil te houden. Die opzet maakte het project een groot succes in Langedijk.

In 2014 kreeg GALM de titel SportMix om de variatie in sporten beter te benadrukken. Op 20 oktober wordt het 10-jarig bestaan gevierd. In sporthal Geestmerambacht gaan viertallen een circuit af van spellen onder andere afgeleid van het gezelschapsspel Party&Co om samen punten te verzamelen.

Wie mee wil doen aan de sportieve viering kan zich aanmelden via sportsl.nl. De koffie en thee staan natuurlijk klaar.

Pin It
Bekeken: 3075x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/