De Waerdse Tempel, het sinds 2012 gesloten poppodium in Heerhugowaard, wordt op 16 november geveild, tenzij er voor 1 november een goed bod wordt gedaan. De Tempel moest destijds sluiten omdat de exploitatie niet meer rendabel was.

Eigenaar Marcel Appelman liet de Waerdse Tempel in 2005 bouwen en exploiteerde er een muziekcentrum. Na de sluiting was er eerst het idee dat uitvaartorganisatie Monuta er een crematorium van zou maken. Dat ging niet door.

Daarna wilde ondernemer Rob Erades er een wellnesscentrum van maken. Hij meldde het NHD dat hij verrast was door de aankondiging van de veiling, maar dat zijn plannen voor het wellnesscentrum  ongewijzigd blijven. Hij wilde van de Waerdse Tempel het meest bijzondere thermencomplex van Noord-Holland te maken.

De gemeente Heerhugowaard heeft aangegeven dat ze met degene die het pand koopt om de tafel gaan om de mogelijkheden voor de bestemming van het pand te bespreken. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 3746x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/